Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela bemoeit zich niet met ruzie tussen exen

Shownieuws

Pamela Anderson wil geen kant kiezen in de ruzie tussen haar twee exen Tommy Lee en Kid Rock. "Ik bemoei me er niet mee", zei ze in de Ellen DeGeneres Show.

Pamela Anderson wil geen kant kiezen in de ruzie tussen haar twee exen Tommy Lee en Kid Rock. "Ik bemoei me er niet mee", zei de voormalige Baywatch-ster woensdag in de Ellen DeGeneres Show, waar ze ook onthulde een nieuwe liefde te hebben. De twee rockers vlogen elkaar zondag in de haren tijdens de MTV Video Music Awards.

Anderson zegt niet te weten wat de aanleiding was voor de vechtpartij. Ze was al weg voordat de twee het aan de stok kregen.

Over haar nieuwe liefde liet Pamela weinig los. Ze zei enkel dat de gelukkige een professioneel pokerspeler is. "Ik betaalde een pokerschuld terug met seksuele diensten en werd verliefd."

In 1998 scheidde Tommy Lee van Pamela Anderson na een tumultueus driejarig huwelijk. De twee bleven wel vrienden. Kid Rock was slechts vier maanden met Pam getrouwd. Ze gingen vorig jaar uit elkaar.

De 40-jarige Anderson is momenteel te zien als assistente in een show van illusionist Hans Klok in Las Vegas, met wie ze woensdag tijdens de talkshow nog een illusie vertoonde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen