Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead ontkent complottheorie

Shownieuws

Larry Birkhead ontkent dat hij heeft samengespannen met Howard K. Stern, de partner van wijlen Anna Nicole Smith. Dat zegt hij tegenover Us Weekly.

Larry Birkhead ontkent dat hij heeft samengespannen met Howard K. Stern, de partner van wijlen Anna Nicole Smith. Tegenover het Amerikaanse blad Us Weekly ontkent hij geruchten uit een onlangs verschenen boek. Journaliste Rita Cosby beweert in 'Blonde ambition: the untold story behind Anna Nicole Smith's death' dat de twee er en homoseksuele relatie op nahielden.

Volgens Birkhead, die bij Smith een baby verwekte, gaat het om complete nonsens. "Er is niets van waar", stelt hij. "Ik weet niet hoe Cosby zulke leugens kan publiceren zonder met mij contact op te nemen."

Volgens Cosby spraken de twee mannen af dat Birkhead de voogdij over Dannielynn, het dochtertje van Smith, zou krijgen. Stern zou in ruil daarvoor benoemd worden tot executeur testamentair.

Smith overleed in februari op 39-jarige leeftijd aan een overdosis medicijnen. Een DNA-test wees in april Birkhead aan als vader van Dannielynn. Stern, die sinds de dood van Smith voor de baby zorgde, gaf toen aan niet om de voogdij te willen strijden. Het meisje is vrijdag voor het eerst jarig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen