Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Kazàn moet van rechter miljoenen betalen

Shownieuws

Hans Kaz√ n is door een Spaanse rechter veroordeeld tot het betalen van een huurschuld voor zijn Magic Palace in Torremolinos. Dat meldt Shownieuws dinsdag.

Hans Kazàn moet van rechter miljoenen betalen

Hans Kazàn is door een Spaanse rechter veroordeeld tot het betalen van een huurschuld van 2,4 miljoen euro voor zijn Magic Palace in Torremolinos. Zakenman Bram Bakker, die geld investeerde in goocheltheater, sleepte Kazàn voor de rechter omdat die de huur al lang niet meer zou hebben betaald. Dat meldt showbizzprogramma Shownieuws dinsdag.

Bakker, die zes miljoen euro in Kazàns grote droom zou hebben gestopt, krijgt op 8 november de sleutels van het theater. Bakker zou nog niet weten wat hij met het gebouw gaat doen.

De 54-jarige goochelaar moest eerder dit jaar toezien hoe de deuren van zijn theater in de Spaanse badplaats werden gesloten. De illusionistentempel liep niet goed en Kazàn raakte in de financiële problemen. Hij werd ontslagen als directeur en Bakker trok zich terug als investeerder. Kort na het uiteenspatten van de droom van Kazàn vlogen de beschuldigingen tussen de illusionist en zijn zakenpartner over en weer.

Beide partijen konden niet reageren op de uitspraak van de Spaanse rechter. Bakker zou op zakenreis zijn en Kazàn zit momenteel met zijn hele familie in de jungle voor opnamen van het SBS-programma Groeten uit de Rimboe.

Het programma, waarin het illusionistengezin een aantal weken moet meedraaien in het dagelijks leven van een Afrikaanse stam, heeft als regel dat er op geen enkele manier contact mag zijn met de buitenwereld. Kazàn vroeg de programmaleiding, voordat het programma begon, toestemming om af en toe zijn advocaat te bellen in verband met de voortgang van de rechtszaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen