Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Police zegt concert in Antwerpen af

Shownieuws

Het concert dat The Police dinsdagavond in Antwerpen zou geven, is afgelast. Zanger Sting kampt met zware stemproblemen, zo meldt concertorganisator LiveNation.

Het concert dat The Police dinsdagavond in Antwerpen zou geven, is afgelast. Zanger Sting kampt met zware stemproblemen, zo meldt de Belgische concertorganisator LiveNation. Ook het concert dat woensdag in het Duitse Mannheim zou plaatsvinden, is geannuleerd.

Op dit moment wordt onderzocht wanneer de afgelaste concerten, die deel uitmaken van de wereldtournee, alsnog kunnen plaatsvinden. De kaartjes blijven vooralsnog geldig.

Maandag werd bekend dat de Britse band, die in 1983 uiteenviel, overweegt met een nieuw album te komen. Volgens gitarist Andy Summers heeft de tournee ertoe geleid dat The Police muzikaal bekwamer dan ooit is geworden. Op dit cruciale punt met nieuw materiaal komen, zou tot een briljant album kunnen leiden, verwacht hij.

Het trio, dat hits scoorde met nummers als 'Roxanne' en 'Every breath you take', treedt de komende maanden nog op in Duitsland en Groot-Brittannië. Daarna volgen nog Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen