Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham fan van de Victoria Shoe

Shownieuws

Victoria Beckham is fan van een paar schoenen uit de collectie van Giambattista Valli, die Victoria Shoes heten. "Ze zijn fantastisch", zegt ze op haar site.

Victoria Beckham is helemaal weg van een paar schoenen uit de collectie van ontwerper en goede vriend Giambattista Valli. "Hij heeft een paar superhoge platformschoenen de Victoria Shoe genoemd", jubelt de Spice Girl op de website van haar modelabel dVb Style. "Ze zijn fantastisch. Ik moet alleen nog leren om erop te lopen."

De Britse zangeres is in Parijs voor de modeweek . "Ik ben naar de opening van de nieuwe Cavalli winkel geweest en ik heb de show van Chanel gezien", vertelt de 33-jarige Posh. "Ik ben ook naar de show van Louis Vuitton geweest en die was fantastisch."

Na afloop nodigde Marc Jacobs, de ontwerper van Vuitton, de voetbalvrouw uit voor een etentje. "Er waren fascinerende mensen bij aanwezig, zoals Sophia Coppola", liet een enthousiaste Beckham weten. Tussen de shows en etentjes door doet ze een fotoshoot voor de Amerikaanse Elle.

Aankomende week wacht Posh ook weer een druk programma. "Ik ga naar Engeland om te werken aan mijn nieuwe dVb collectie", zegt de 33-jarige zangeres. "Ik ga een fotoshoot doen voor de nieuwe collectie en daar heb ik veel zin in."

Victoria Beckham woont sinds enkele maanden met manlief David en zoontjes Brooklyn (8), Romeo (4) en Cruz (2) in Los Angeles. Daar speelt David voor LA Galaxy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen