Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tegenslag voor Tom Cruise

Shownieuws

Bij de ontwikkeling van filmbanden van film 'Valkyrie' is iets misgegaan. De opnamen moeten vrijwel helemaal worden overgedaan, zo meldt de Duitse krant Bild.

Het zit Tom Cruise niet mee. Bij de ontwikkeling van filmbanden met opnamen uit de internationale productie 'Valkyrie' is iets misgegaan, waardoor een groot deel van de scènes onbruikbaar is geworden. De opnamen van de film over een mislukte aanslag op het leven van Adolf Hitler moeten vrijwel helemaal worden overgedaan, zo meldt de Duitse krant Bild dinsdag.

Van de opnamen die in het centrum van Berlijn werden gedraaid, is alleen de eindscène, waarin Tom Cruise in de rol van Claus von Stauffenberg geëxecuteerd wordt, nog bruikbaar. Aankomend weekeinde worden naar verluidt de camera's weer opgesteld in het Berlijnse centrum.

Het is niet de eerste keer dat de 'Valkyrie'-productie met tegenslag te maken krijgt. Toen de makers van de film de Duitse autoriteiten toestemming vroegen voor het filmen op locatie, kregen zij te maken met bezwaren tegen het lidmaatschap van Cruise van de Scientology Church. De beweging wordt in Duitsland aangemerkt als sekte.

Eind augustus raakten elf mensen gewond bij een ongeluk op de set. Figuranten vielen uit een vrachtwagen toen een zijpaneel openging terwijl het voertuig een bocht nam.

'Valkyrie', waarin ook de Nederlandse actrices Carice van Houten en Halina Reijn te zien zijn, wordt vanaf augustus in de Nederlandse bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen