Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toekomst begeleidingsband Anouk onduidelijk

Shownieuws

De woordvoerster van Anouk ontkent dat de zangeres haar band via een e-mail aan de kant heeft gezet. Wel is het nog onduidelijk of ze met de band doorgaat.

Het is nog onduidelijk hoe de samenstelling van de begeleidingsband van Anouk er in de toekomst uit gaat zien. Dat vertelt een woordvoerster van haar platenmaatschappij EMI maandag. "Ze heeft haar nieuwe album 'Who's your momma' opgenomen met Amerikaanse sessiemuzikanten en wat er nu gaat gebeuren is onduidelijk. Er is nog niet besloten of ze met haar oude begeleidingsband gaat optreden of niet."

Daarmee ontkent de woordvoerster de berichten in de media dat de Haagse zangeres haar bandleden via een e-mail aan de kant zou hebben gezet. "Er gaan veel geruchten. Maar als dat bericht over die mail waar was, dan had ik dat wel geweten en dat is niet zo."

Het nieuwe album van Anouk komt op 23 november uit. De eerste single van de plaat, 'Good god', ligt op 2 november in de winkel. Anouk reisde afgelopen zomer naar Los Angeles om met producer Glenn Ballard aan haar album te werken. De plaat is de opvolger van het album 'Hotel New York' uit 2004.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen