Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rush Hour 3' voert box office aan

Shownieuws

'Rush Hour 3' staat bovenaan de Nederlandse box office. De actiefilm met Jackie Chan en Chris Tucker bracht dit weekeinde ruim 220 duizend euro in het laatje.

'Rush Hour 3' staat bovenaan de Nederlandse box office. De actiefilm met Jackie Chan en Chris Tucker bracht het afgelopen weekeinde ruim 220 duizend euro in het laatje, en stoot daarmee 'The Bourne ultimatum' van de eerste plaats op de lijst van films met de hoogste omzet.

Nieuwkomer 'Stardust', met onder anderen Claire Danes, Sienna Miller, Robert de Niro en Michelle Pfeiffer, komt binnen op de vierde plek in de box office, met een opbrengst van bijna 151 duizend euro. De Nederlandse film 'Timboektoe' van Dave Schram opende met een omzet van ruim 128 duizend euro. Daarmee belandde de film naar het boek van jeugdboekenschrijfster Carry Slee op de vijfde plek van de filmlijst.

In Amerika staat 'The game plan' met Dwayne 'The Rock' Johnson voor de tweede week op een rij op de eerste plaats van de box office. De film, over een vrijgezelle American footballspeler die plotseling moet zorgen voor een dochter van wie hij niet wist dat ze bestond, bracht ruim 11,5 miljoen euro op. 'The heartbreak kid' van Ben Stiller en de gebroeders Farrelly, die eerder samenwerkten aan de film 'There's something about Mary', kwam binnen op de tweede plaats met een omzet van 14 miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen