Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlie Sheen verwijdert tatoeages voor verloofde

Shownieuws

Charlie Sheen heeft alles over voor zijn verloofde Brooke Mueller. Hij heeft beloofd al zijn tatoeages te laten verwijderen, omdat zij er een hekel aan heeft.

Charlie Sheen heeft alles over voor zijn verloofde Brooke Mueller. Hij heeft de 29-jarige blondine beloofd al zijn tatoeages te laten verwijderen, omdat zij er een hekel aan heeft. De Amerikaanse acteur heeft zijn lichaam met dertien tattoos versierd, zo meldt de New York Post maandag.

De 41-jarige Sheen, die zijn vriendin in juli verraste met een verlovingsring van 350 duizend euro, heeft de eerste tatoeage inmiddels laten verwijderen. Op zijn linkerpols sierde de naam van zijn ex-vrouw Denise Richards, met wie hij tegenwoordig op voet van oorlog leeft.

Richards en Sheen waren drie jaar getrouwd en hebben twee dochtertjes, Sam (3) en Lola (2). Het huwelijk liep begin vorig jaar op de klippen. Na de breuk beschuldigde Richards haar ex van mishandeling, wat resulteerde in een kort straatverbod. Sheen stapte in augustus naar de rechter omdat hij een soepeler bezoekrecht voor zijn twee dochtertjes wil.

Vorige week lekten documenten uit die de actrice heeft ingediend bij de rechtbank die de voogdijzaak van het voormalige echtpaar behandelt. Daaruit blijkt dat Sheen zijn ex uitschold voor een 'treurig, werkloos varken'.

Richards stelt in de documenten dat ze zich vooral gekwetst voelde door een mail waarin Sheen haar moeder noemde. "Ga bij je kale moeder uithuilen, sukkel", schreef hij. De moeder van de 36-jarige Richards heeft kanker en ondergaat chemotherapie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen