Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jurk Karin Bloemen brengt 610 euro op

Shownieuws

De jurk die Karin Bloemen droeg bij de opening van de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf heeft 610 euro opgebracht. Het werd geveild voor het Wereld Natuur Fonds.

De jurk die Karin Bloemen vorige week droeg tijdens de opening van de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf in Amsterdam heeft 610 euro opgeleverd. De door Jan Aarntzen ontworpen jurk ging onder de hamer bij een door het warenhuis en veilingsite eBay georganiseerde veiling. In totaal bracht de openbare verkoping, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Wereld Natuur Fonds, bijna 13,4 duizend euro op.

De mogelijkheid je kind te laten fotograferen voor een van de magazines van de Bijenkorf was het topstuk van de veiling, met een bod van 1720 euro. Ook de mogelijkheid voor volwassenen om model te staan voor een reclamefolder van het warenhuis was populair. De hoogste bieder had ruim 1131 euro over voor het klusje. Een ontmoeting met sieradenontwerper Rodrigo Otazu bracht 390 euro op, kaartjes voor de première van de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Alles is liefde' gingen voor 310 euro weg.

Jaarlijks bezoeken ruim een miljoen mensen de Drie Dwazen Dagen. Tijdens deze dagen organiseert het warenhuis speciale acties en evenementen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen