Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy wil goede vader zijn voor vijfde kind

Shownieuws

Diddy is vastbesloten om een goede vader te zijn voor zijn dochter Chance. Het 15 maanden oude meisje werd geboren uit een affaire met Sarah Chapman.

Diddy is vastbesloten om een goede vader te zijn voor zijn dochter Chance. Het 15 maanden oude meisje werd geboren uit een affaire met Sarah Chapman.

Woordvoerders van de muziekproducent hebben lange tijd ontkend dat hij een kind had verwekt bij Chapman terwijl hij een relatie had met Kim Porter. "Ik wist eerst niet zeker dat het mijn kind was", vertelt Diddy maandag in de New York Daily News. Via een DNA-test werd onomstotelijk bewezen dat Chance de biologische dochter van Combs is. "Nu duidelijk is geworden dat ze van mij is, zal ik de rest van haar leven voor haar zorgen."

Combs wil deel uitmaken van het leven van het meisje en heeft volgens bronnen een bezoekregeling getroffen met Chapman. Ook zou een alimentatiebedrag zijn vastgesteld.

Diddy heeft jarenlang een relatie gehad met Kim Porter. Zij zette in juli een punt achter de knipperlichtrelatie. Dat uit een affaire een kind werd geboren, zou voor Porter de spreekwoordelijke druppel zijn geweest.

Combs en Porter hebben samen drie kinderen, Christian (9) en de tweeling D'Lila Star en Jessie James (10 maanden). Diddy heeft een 13-jarige zoon uit een eerdere relatie, net als Porter. Zij heeft een tienerzoon uit een eerdere relatie met r&b-zanger Al B. Sure.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen