Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul wil kinderen

Shownieuws

Paula Abdul wil kinderen. Ze is 45 en had graag al kinderen gehad. Als vader van haar toekomstige kroost maakt restauranthouder JT Torregiani een goede kans.

Paula Abdul wil moeder worden. Dat zegt de 45-jarige zangeres en het jurylid van de Amerikaanse versie van Idols zondag in de Amerikaanse krant USA Today. "Kinderen zijn de volgende stap in mijn leven. Ik wil ze absoluut ergens in de komende twee jaar. Ik had gedacht dat ik op deze leeftijd al lang drie kinderen had gehad."

Dat Abdul serieus is, blijkt uit haar overweging om een kind te adopteren als het niet meer lukt zwanger te worden. Ze ziet in dat het haar gezien haar leeftijd echt gegund moet zijn. Maar ze heeft goede hoop. "Met de huidige wetenschap kunnen mensen van in de 40 nog gemakkelijk een kind verwekken. Zelfs als ze in de 50 zijn, lukt het vaak nog."

Voordat het zover is, moet Paula nog wel even een geschikte verwekker aan de haak slaan. Restauranteigenaar JT Torregiani maakt een goede kans als vader van haar toekomstige kroost, al zegt Abdul nog niet zeker te weten hoe de toekomst er voor hen samen uitziet. Ze zijn dan ook pas vier maanden samen. Maar ook wat de liefde betreft ziet het er positief uit, want Torregiani kan goed overweg met haar hond Tulip. Een positief teken, vindt Abdul.

In de jaren tachtig vierde Abdul haar hoogtijdagen als zangeres. Ze had hits met liedjes als 'Rush rush', 'Opposites atttract' en 'Straight up'. Ze trouwde twee keer, onder anderen met acteur Emilio Estevez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen