Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voetbal houdt Robbie Williams op de been

Shownieuws

Na zijn verblijf in een afkickkliniek wordt Robbie Williams op de been gehouden door voetbal. Hij heeft zijn eigen team opgericht, dat LA Vale is gedoopt.

Na zijn verblijf in een afkickkliniek wordt Robbie Williams op de been gehouden door voetbal. Eerder dit jaar werd de Britse popster behandeld voor een verslaving aan antidepressiva. "Ik ben weer helemaal de oude", zegt Robbie nu op de Ierse website Breakingnews. "Voetbal houdt me in balans. Het is mannenmeditatie."

De 33-jarige Williams zou emotionele schade hebben opgelopen doordat hij al op jonge leeftijd wereldberoemd werd als lid van de boyband Take That. Ook zijn verhuizing van Londen naar Los Angeles, van waaruit hij tevergeefs de harten van de Amerikanen probeert te veroveren, zou een oorzaak zijn van het uit de hand gelopen pillengebruik. Inmiddels voelt hij zich weer 'normaal', zegt de zanger zelf.

In Los Angeles, waar hij nog altijd woont, heeft Robbie nu een eigen voetbalteam opgericht, dat hij LA Vale heeft gedoopt. Op de website van de zanger prijkt een grote foto van het team.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen