Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bearforce 1 vindt reservebeer

Shownieuws

De Nederlandse homoband Bearforce 1 heeft er een lid bij. Hij heet Eddi, is geboren in Italië en groeide op in Australië. Hij springt in als dat nodig is.

De Nederlandse homoband Bearforce 1 heeft er een lid bij. Hij heet Eddi, is geboren in Italië, groeide op in Australië en woont in Amsterdam. Eddi springt in als een van de bandleden uitvalt voor een optreden.

Bearforce 1 bestond tot nu toe uit een Ier en drie Nederlandse 'beren', de term die in de homoscene wordt gebruikt voor gespierde, harige mannen. Yuri, Robert, Peter en Ian werden bekend via YouTube, waar de videoclip van hun single ruim negenhonderdduizend keer werd bekeken.

Onlangs werd bekend dat de band op promotietournee gaat door Amerika. Nadat de befaamde showbizzbloger Perez Hilton het viertal ontdekte en voorstelde aan zijn grote schare fans, is ook daar de populariteit van de 'beren' groeiende. Naast optredens in onder meer New York en Philadelphia, zal de band de komende week interviews geven aan diverse radio- en televisiezenders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen