Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss stelt nieuwe liefde voor aan moeder

Shownieuws

Kate Moss heeft haar nieuwe liefde Jamie Hince voorgesteld aan haar moeder. Ze had de The Kills-gitarist uitgenodigd op de verjaardag van haar dochtertje.

Kate Moss heeft dit weekeinde haar nieuwe liefde Jamie Hince voorgesteld aan haar moeder Linda. Het 33-jarige supermodel had de gitarist van The Kills bij haar thuis in het Engelse Cotswold uitgenodigd op de vijfde verjaardag van haar dochtertje Lila Grace, meldt de Britse krant The Sun. Daarmee laat ze zien dat het menens is tussen haar en Jamie, met wie ze sinds een paar weken samen is.

Ondertussen laat de ex van Kate, Pete Doherty, er al helemaal geen gras over groeien. De rocker, die beroemder is om zijn drugsgebruik dan om zijn muziek, heeft zijn vriendin Irina Lazareanu ten huwelijk gevraagd.

Doherty en Moss waren tot voor kort een stel, na jarenlang een stormachtige knipperlichtrelatie in stand te hebben gehouden. In juni kwam het tot een definitieve breuk tussen de twee. Doherty houdt vol dat hij het supermodel aan de kant heeft gezet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen