Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok bij huwelijk Pamela Anderson

Shownieuws

Pamela Anderson is zaterdag in Las Vegas getrouwd met Rick Salomon. De Nederlandse illusionist Hans Klok was bij de korte ceremonie aanwezig.

Pamela Anderson is zaterdag in Las Vegas in het huwelijk getreden met Rick Salomon. De voormalige Baywatch-ster gaf haar jawoord in aanwezigheid van haar twee kinderen, enkele familieleden en de Nederlandse illusionist Hans Klok, die ze assisteert in zijn show The Beauty of Magic. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Van een groot feest was geen sprake: Pamela trouwde even snel tussen twee optredens door. Voor de korte ceremonie was ze gehuld in een wit spijkerjurkje van de Italiaanse ontwerper Valentino. De plechtigheid nam al met al nog geen anderhalf uur in beslag.

Het is dan ook al de derde keer dat de 40-jarige Anderson in het huwelijksboortje stapt. Eerder was ze getrouwd met Mötley Crue-drummer Tommy Lee, met wie ze twee zoontjes kreeg, en zanger Kid Rock. De 38-jarige Salomon was eerder getrouwd met actrice Shannen Doherty en is bekend als de man die de sekstape van zijn ex-vriendin Paris Hilton liet uitlekken.

Druk gespeculeerd wordt er over de vraag waarom Anderson opnieuw, en vooral zo gehaast, in het huwelijk trad. Een bron vertelt People dat daar niets geheimzinnigs achter zit: het stel is nu eenmaal dolverliefd.

Hans Klok zei onlangs in het tijdschrift dat hij Salomon ziet zitten, ondanks diens verleden. "Ik mag Rick. Het is een ontzettend aardige vent. Zolang hij geen nieuwe video's maakt, kan ik met hem door één deur."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen