Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roberto Cavalli ontwerpt outfits voor Spice Girls

Shownieuws

De Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli ontwerpt de japonnen voor de reünietournee van de Spice Girls. Dat meldt de Britse krant The Sun zaterdag.

De Spice Girls willen voor hun reünie zo glamoureus mogelijk voor de dag komen en hebben daarvoor de hulp ingeroepen van de Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli. Voor bijna drie miljoen euro maakt hij de japonnen waarin de dames de podia bestormen tijdens hun tournee, zo meldt de Britse krant The Sun zaterdag.

De 66-jarige Cavalli, die bekend staat om zijn grote voorliefde voor dierenprints en sexy gesneden japonnen, is al jarenlang een goede vriend en favoriete ontwerper van Victoria Beckham. Zij zou dan ook gezorgd hebben voor de deal met de couturier. Om hem persoonlijk te bedanken voor zijn medewerking aan de tournee, vloog Posh donderdag samen met haar jongste zoon Cruz (2) van Los Angeles naar Parijs om de opening van een nieuwe Cavalli-winkel bij te wonen.

Terwijl Posh bepaalt hoe de Spice Girls gekleed gaan, wordt Geri Halliwell al grappend Media and Songwriting Spice genoemd in de Britse media. Zij verklapte vrijdag dat de band 19 november, een week na het verschijnen van een verzamelalbum, voor het eerst in zeven jaar een nieuwe single uitbrengt. 'Headlines', dat een 'echte Spice Girls-klassieker' wordt genoemd, zou voor het grootste gedeelte geschreven zijn door Halliwell en haar collega Emma Bunton.

Posh, Ginger, Mel B, Sporty, Mel C en Baby Spice beginnen op 2 december in Vancouver aan hun reünietournee. Tijdens die tournee doen ze 28 wereldsteden aan. De twaalf concerten in Londen waren in een mum van tijd uitverkocht. Vrijdag werd bekend dat er daarom twee nieuwe data in Londen zijn toegevoegd. Vooralsnog wordt Nederland niet aangedaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen