Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe videoclip Britney Spears afgekraakt

Shownieuws

De clip die Britney heeft gemaakt bij 'Gimme more' is de grond ingeboord. "De rook en spiegels maakten ons misselijk", meldt muziekvakblad Rolling Stone.

De videoclip die Britney Spears heeft gemaakt bij haar single 'Gimme more' is door Amerikaanse media volledig de grond ingeboord. "Er zit geen echte choreografie in en de rook en spiegels maakten ons misselijk", meldt muziekvakblad Rolling Stone vrijdag.

In de clip, die maandag voor het eerst te zien is op de Amerikaanse muziekzender MTV, danst een donkerharige Britney in een zwartleren vestje, ultrakorte hotpants en met netkousen om een paal heen in een stripclub. Ze laat zichzelf uitdagend langs een spiegel glijden en gooit haar haren in de lucht.

Aan de bar zit een onschuldig uitziende, blonde Britney te kijken naar haar donkerharige alter ego. Ze giechelt beschaamd en kijkt vol ongeloof naar de sexy capriolen van de brunette op het podium.

"Ik heb sexier paalwerk gezien tijdens een middagje vliegvissen", klaagt Entertainment Weekly. Stereogum.com noemt het sprookje van de twee Britneys 'pijnlijk'.

Critici hebben één positief punt gevonden aan de clip van de geplaagde zangeres. Ze zijn het er unaniem over eens dat de video een stuk beter is dan haar inmiddels beruchte optreden tijdens de MTV Video Music Awards, waar ze zich in een te krappe outfit had gepropt en verward op het podium stond. "Het ziet er een stuk energieker uit", vindt een dj van de New Yorkse radiozender Z100. "Maar we hadden zo veel meer verwacht. Meid, doe alsjeblieft eens iets anders."

'Gimme more' doet het, ondanks de negatieve berichtgeving rond de 25-jarige Britney, goed in de hitlijsten. Het nummer werd al massaal gedownload en kwam deze week binnen op de derde plaats van de Billboard Hot 100, de belangrijkste Amerikaanse singlelijst. Het nieuwe album van de zangeres ligt naar verwachting op 13 november in de winkel.

Britney verloor maandag de gedeelde voogdij over haar twee zoontjes, Sean Preston (2) en Jayden James (1). Haar kinderen zijn nu bij hun vader, Kevin Federline, van wie de artieste in juli scheidde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen