Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Plaat voor Marlies Dekkers

Shownieuws

Marlies Dekkers heeft een gouden plaat ontvangen voor haar ontwerp van de hoes van het album 'Sex 'n jazz' van Gare du Nord. Ze kreeg de prijs vrijdagavond.

Marlies Dekkers heeft een gouden plaat ontvangen voor haar ontwerp van de hoes van het album 'Sex 'n Jazz' van Gare du Nord. De lingeriekoningin nam de prijs vrijdagavond in ontvangst op de openingsavond van de campagne 'Aangenaam Jazz' in Den Haag.

Ook Ferdy Lancee en Barend Fransen van Gare du Nord kregen een gouden plaat, omdat van het album inmiddels meer dan 35 duizend exemplaren zijn verkocht. Het album waarvoor de 41-jarige Dekkers het artwork leverde, staat sinds mei onafgebroken in de Mega Album Top 100. De samenwerking van Dekkers met Gare du Nord ontstond begin dit jaar, toen het Nederlandse producersduo de soundtrack maakte voor de bestseller 'Stout' van Dekkers en Heleen van Royen.

Marlies Dekkers lanceerde in 1993 haar lingeriemerk Undressed by Marlies Dekkers. Sterren als de Pussycat Dolls, Nelly Furtado, Christina Aguilera en Pink zijn dol op de ontwerpen van de Nederlandse. Dekkers, die bekend staat om haar minimalistische ontwerpen, strakke lijnen, donkere kleuren en de afwezigheid van romantische tierelantijntjes, heeft winkels in steden als Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Bangkok.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen