Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Operatie oudste Hanson goed verlopen

Shownieuws

Isaac Hanson heeft een levensreddende operatie ondergaan. Hij werd donderdag geopereerd omdat een bloedpropje in zijn longen terecht was gekomen.

Isaac Hanson heeft een levensreddende operatie ondergaan. Het oudste bandlid van de popgroep Hanson ging donderdag onder het mes, omdat een bloedpropje in zijn longen terecht was gekomen. De operatie is goed verlopen, vertelt een woordvoerder van de groep vrijdag aan het Amerikaanse blad People.

De drie broers zijn blij dat de operatie goed is verlopen en willen er snel weer tegenaan, zegt de woordvoerder. "Ze hebben alle drie weer zin om zo snel mogelijk weer verder te gaan met de toer." Als het goed gaat met Isaac kan hij waarschijnlijk volgende week alweer optreden.

Dinsdag werd de oudste van de drie Hanson broertjes opgenomen in het ziekenhuis nadat hij na een optreden klaagde over pijn op de borst en in zijn schouder. Woensdagavond meldde een woordvoerder van het Baylor University Medical Center in Dallas al dat de conditie van Isaac stabiel was maar dat Isaac wel geopereerd moest worden.

Hanson werd in 1997 bekend met de single 'MMMBop'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen