Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader en zoon Hazes bestormen hitlijsten

Shownieuws

André Hazes junior heeft zijn eerste toptienhit. Het duet 'Bedankt, mijn vriend' met zijn overleden vader komt binnen op de vierde plaats van de Single Top 100.

André Hazes junior heeft zijn eerste toptienhit te pakken. Het duet 'Bedankt, mijn vriend' met zijn overleden vader komt maandag binnen op de vierde plaats in de Single Top 100. Het nummer is de eerste single van een album waarop bekende artiesten een postuum duet zingen met de volkszanger, dat wordt uitgebracht naar aanleiding van het nieuwe RTL 4-programma In Duet met Hazes.

Ook de nieuwe single van René Froger, 'Doe maar gewoon', doet het goed. Zijn eerste Nederlandstalige nummer in achttien jaar komt binnen op de tiende plaats van de hitlijst, die nog steeds wordt aangevoerd door Jeroen van der Boom met zijn nummer 'Jij bent zo'.

In de Mega Album Top 100 komt Katie Melua met haar album 'Pictures' deze week binnen op nummer 1. Bruce Springsteen volgt haar op de voet met zijn album 'Magic'. Andere nieuwe binnenkomers zijn de Finse metalband Nightwish met 'Dark passion play' op de vijfde plaats en de Nederlandse Stevie Ann met 'Closer to the heart' op de elfde plaats van de lijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen