Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlie Sheen noemde Denise Richards varken

Shownieuws

Charlie Sheen schold zijn ex-vrouw Denise Richards in verschillende e-mails uit voor 'treurig, werkloos varken'. Dat blijkt uit de rechtbankdocumenten.

Charlie Sheen heeft zijn ex-vrouw Denise Richards in verschillende e-mails uitgescholden voor 'treurig, werkloos varken'. Dat blijkt uit documenten die de actrice indiende bij de rechtbank die de voogdijzaak van het voormalige echtpaar behandelt. De New York Post heeft de hand weten te leggen op deze stukken.

In de documenten zijn verschillende beledigende e-mails te vinden die de 41-jarige Sheen aan Richards stuurde. "Je bent een varken. Een zielig, werkloos varken zonder talent en je bent een slechte moeder. Dus ga jezelf (...), jij zielig varken", wordt Sheen geciteerd in de krant, die de mail heeft gecensureerd.

Richards stelt in de documenten dat ze zich vooral gekwetst voelde door een mail waarin Sheen haar moeder noemde. "Ga bij je kale moeder uithuilen, sukkel", schreef hij. De moeder van de 36-jarige Richards heeft kanker en ondergaat chemotherapie.

Er is ook een foto van een erectie bij de documenten gevoegd. Volgens Richards gaat het om het lid van Sheen en heeft de acteur de foto gebruikt voor zijn profiel op verschillende sekssites.

Richards en Sheen waren drie jaar getrouwd en hebben twee dochtertjes, Sam (3) en Lola (2). Het huwelijk liep begin vorig jaar op de klippen. Na de breuk beschuldigde Richards haar ex van mishandeling, wat resulteerde in een kort straatverbod. Sheen stapte in augustus naar de rechter omdat hij een soepeler bezoekrecht voor zijn twee dochtertjes wil.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen