Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN start nieuwsmagazine op Radio 1

Shownieuws

BNN start maandag met een nieuwsmagazine op Radio 1, BNN Today. De show belicht het nieuws van de dag en wordt gepresenteerd door Willemijn Veenhoven.

Jongerenzender BNN start maandagavond met een nieuwsmagazine op Radio 1, BNN Today. Het programma, waarin het nieuws van de dag centraal staat, wordt gepresenteerd door Willemijn Veenhoven. Het wordt vier dagen in de week uitgezonden en vervangt BNN United.

Om een uitgebreid nieuwsoverzicht te bieden werkt BNN Today samen met de redactie van NOS Headlines. Verder is er elke dag het item Exit Holland, waarin jongeren die Nederland hebben verlaten vertellen over opvallende ontwikkelingen in hun nieuwe thuisland. Daarnaast sluit het programma iedere avond af met een live-verslag van een evenement. Dat kan variëren van een filmpremière tot de start van de ramadan.

In de show wordt Veenhoven bijgestaan door wisselende sidekicks. Onder hen zijn Rob Wijnberg van nrc.next, Vara-presentator Leon Verdonschot, Rutger Castricum van de website GeenStijl, presentatrice Regina Romeijn en cabaretier Nabil Aoulas Ayad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen