Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer extra concerten Spice Girls in Londen

Shownieuws

De Spice Girls geven op 15 en 16 januari twee extra concerten in Londen. Geen slecht idee, want de twaalf eerder geplande optredens zijn al uitverkocht.

De Spice Girls geven op 15 en 16 januari twee extra concerten in Londen. Geen slecht idee, want de twaalf eerder geplande optredens zijn al uitverkocht. Het eerste concert in de Engelse hoofdstad, op 15 december, was dat deze week zelfs binnen 38 seconden.

Daarop werd al besloten tot drie extra concerten in de O2 Arena, maar alleen fans die al geregistreerd waren op de website van de Spice Girls konden aanspraak maken op een kaartje daarvoor. Voor de twee nieuwe shows kan iedereen zich vanaf zaterdag aanmelden.

In totaal geven de Spice Girls nu veertien concerten in Londen. Ook is al aangekondigd dat er extra concerten komen in de Verenigde Staten omdat ook de optredens in San Jose, Los Angeles en Las Vegas zijn uitverkocht.

Victoria Beckham, Mel C, Emma Bunton, Mel B en Geri Halliwell beginnen hun reünietournee op 2 december in het Canadese Vancouver. Ze treden daarna op in nog 28 steden, waaronder ook Madrid, Sjanghai en Kaapstad. Vooralsnog wordt Nederland niet aangedaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen