Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Owen Wilson weer in spotlight na zelfmoordpoging

Shownieuws

Owen Wilson is weer op een rode loper verschenen, nadat hij eind augustus een zelfmoordpoging deed. Hij verscheen bij de première van 'The darjeeling limited'.

(Novum/AP) - Owen Wilson is donderdag weer op een rode loper verschenen, nadat hij eind augustus een zelfmoordpoging deed. Met een blond baardje en een donker jack aan verscheen de komedie-acteur bij de première van 'The darjeeling limited', waarin hij te zien is.

Regisseur Wes Anderson, een oude vriend en collega van de 38-jarige Wilson, was eveneens bij de première in Los Angeles aanwezig, net als acteurs Adrien Brody, Anjelica Huston en Jason Schwartzman.

Wilson werd op 26 augustus in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij zijn polsen zou hebben opengesneden en pillen zou hebben geslikt.

In 'The darjeeling limited' maken drie broers een reis door India. Wilson speelde eerder in films als 'Bottle rocket', 'Wedding crashers' en 'Meet the Fockers'. Zijn rol in de nog te verschijnen film 'Tropic thunder', met onder anderen Ben Stiller, moest hij na zijn zelfmoordpoging opgeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen