Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man aangeklaagd voor diefstal Indiana Jones-set

Shownieuws

De man die is gearresteerd voor de diefstal van spullen van de Indiana Jones-film is in staat van beschuldiging gesteld. Hij kan vier jaar cel krijgen.

(Novum/AP) - De man die dinsdag werd gearresteerd omdat hij computers en foto's zou hebben gestolen van de set van de nieuwste Indiana Jones-film, is in staat van beschuldiging gesteld. Als de 37-jarige man schuldig wordt bevonden zou hij voor vier jaar in de gevangenis kunnen belanden. Donderdag zei hij voor de rechtbank onschuldig te zijn.

De items werden vorige week gestolen uit het kantoor van de productiemaatschappij op de set van 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull', op het terrein van Universal Studios in Los Angeles. Nadat de politie er achter kwam dat er foto's van de film waren aangeboden aan verschillende Amerikaanse roddelwebsites, wierpen politieagenten zich op als potentiële koper. Bij de ontmoeting die zij vervolgens met de verkoper van de spullen regelden, werd de 37-jarige man opgepakt.

'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull', met Harrison Ford, John Hurt en Cate Blanchett, gaat op 22 mei 2008 in première. De regie ligt, net als bij de drie voorgangers van de film, in handen van Steven Spielberg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen