Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dierenrechtenorganisatie: honden Britney naar Kevin

Shownieuws

Dierenrechtenorganisatie Peta maakt zich zorgen over de hondjes van Britney Spears. Ze heeft Kevin Federline verzocht de beesten in huis op te nemen.

Terwijl de hele wereld zich zorgen maakt over de twee zoontjes van Britney Spears, maakt dierenrechtenorganisatie Peta zich ook druk over de hondjes van de gevallen popprinses. In een brief aan Kevin Federline, de ex-man van Britney, verzoekt de voorzitter van de organisatie hem de hondjes van zijn ex in huis te nemen.

Spears heeft voor zover bekend vier hondjes in haar bezit: London, een Yorkshire terrier-puppy, en de chihuahua's Bit Bit, Lacy Loo en Lucky. "In het belang van jouw kinderen en de dieren die onder het toezicht van Spears vallen, hopen we dat je de juiste beslissing neemt en de verzorging van de dieren ook op je neemt", staat in de brief waar entertainmentwebsite TMZ de hand op heeft weten te leggen. "Zodat jouw zoontjes ook het gezelschap kunnen blijven genieten van de honden waar ze zoveel van zijn gaan houden."

Federline kreeg maandag voorlopig de volledige voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) toegewezen omdat zijn ex niet voldeed aan de voorwaarden die een rechter eerder had opgesteld. Ze kon geen geldig rijbewijs laten zien en kwam niet opdagen bij een verplichte alcohol- en drugstest. Woensdag werd haar wel toegestaan om haar kinderen om de dag onder toezicht te bezoeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen