Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both speelt gastrol in Voetbalvrouwen

Shownieuws

Froukje de Both speelt een gastrol in het tweede seizoen van de RTL-serie Voetbalvrouwen. Wat precies haar rol is in de serie, is nog onduidelijk.

Froukje de Both speelt een gastrol in het tweede seizoen van Voetbalvrouwen. Dat vertelt de presentatrice en actrice donderdag op haar website. Wat precies haar rol is in de serie, is nog onduidelijk.

De 35-jarige De Both heeft zich prima vermaakt op de set van de serie. "Het was een leuk weerzien met veel oud-collega's achter de schermen die ook meewerkten aan Costa", vertelt ze. "Ik heb leuk samengewerkt met Lone van Roosendaal die in de serie de rol van Melanie vertolkt. Als er ooit een Nederlandse versie van Absolutely Fabulous komt, is zij wat mij betreft de perfecte kandidaat voor de rol van Patsy."

Dancing with the Stars-winnares Froukje, die momenteel geboekt kan worden voor ijsdansdemonstraties, is niet de enige die een gastrol heeft in Voetbalvrouwen. Ook make-up- en haarstylist Mari van de Ven en AT5-presentator Frank Awick maken hun opwachting in de serie. Hans Kraaij jr. zou in onderhandeling zijn over een rolletje als sportverslaggever.

Voetbalvrouwen is een van de weinige succesjes van het voormalige Tien, de zender van John de Mol die in augustus werd opgedoekt. Het tweede seizoen van de komedie, waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Nicolette van Dam, Leontine Borsato en Bas Muijs, wordt uitgezonden door RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen