Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geplaagde Britney beklimt hitlijsten

Shownieuws

Het gaat Britney Spears op professioneel gebied voor de wind. Haar nieuwe single 'Gimme more' heeft deze week een sprong gemaakt in de Amerikaanse hitlijsten.

(Novum/AP) - Britney Spears maakt in haar privéleven roerige tijden door, maar op professioneel gebied gaat het haar voor de wind. De single 'Gimme more', die in augustus al werd gedraaid op Amerikaanse radiostations, heeft deze week een sprong gemaakt in de Amerikaanse hitlijsten.

Zo steeg het uptempo nummer van de geplaagde popprinses van nummer 68 naar de derde plaats in de Billboard Hot 100. In de Billboard Hot Digital Charts prijkt het nummer van Britney op de eerste plaats met 179 duizend downloads. Het nummer staat op het nieuwe album van Spears, dat op 13 november uitkomt.

Eerder deze week moest de 25-jarige zangeres op last van de rechter de voogdij over haar twee zoons Sean Preston (2) en Jayden James (2) tijdelijk overdragen aan haar ex-echtgenoot Kevin Federline. Woensdag bepaalde de rechter dat Spears haar zoons af en toe mag bezoeken.

Spears en de 29-jarige Federline moeten zich op 26 oktober weer bij de rechter melden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen