Kies je favoriete radiostation

Dossiers

XYP-zanger stapt uit band

Shownieuws

Christon Kloosterboer stapt uit XYP. De zanger vindt dat zijn muzikale aspiraties niet meer overeenkomen met die van de band, zo meldt een woordvoerder.

Christon Kloosterboer stapt uit de band XYP. Zijn muzikale aspiraties komen niet meer overeen met die van de band. Dat heeft een woordvoerder van de band donderdag bevestigd.

De 25-jarige Christon, die bekend werd door zijn deelname aan Idols III, is van origine singer/songwriter. "Hij heeft het afgelopen jaar als super ervaren, maar hij wil nu verder met zijn eigen ding", vertelt de woordvoerder. "Hij heeft met heel veel plezier met de grootste producers en talenten in de muziekindustrie gewerkt en met die ervaring op zak wil hij nu zelf verder."

De zanger keert zijn XYP-collega's niet meteen de rug toe. Zo zijn de leden van de band druk bezig met de promotie van hun nieuwe nummer 'I wanna be like you', dat ze opnamen voor de re-release van de Disneyfilm 'Jungle book'.

De band, die verder bestaat uit Bart Voncken, Craig Cavanagh, Emma Winterbourne, Iris van Kempen en Tesni Stone, trekt donderdag in het kader van Dierendag langs drie dierentuinen om geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds.

Vanaf eind november moet XYP het zonder Christon stellen. De groep gaat voorlopig verder zonder vervanger van de blonde zanger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen