Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty verloofd met model

Shownieuws

Pete Doherty heeft zijn vriendin Irina Lazareanu ten huwelijk gevraagd. Dat onthulde het model aan het webmagazine Women's Wear Daily, dat haar ring had gespot.

Pete Doherty heeft zijn vriendin Irina Lazareanu ten huwelijk gevraagd. Dat onthulde het model aan het webmagazine Women's Wear Daily. Een verslaggever ontdekte een ring aan de vinger van de brunette. "Ik ben sinds kort verloofd", verklapte ze. Wanneer de geliefden elkaar het jawoord zullen geven, wilde ze niet loslaten.

De 28-jarige Doherty, wiens knipperlichtrelatie met topmodel Kate Moss in juli tot een einde kwam, kent de drie jaar jongere Lazareanu al sinds haar tienerjaren. Voor zijn relatie met Moss hadden de twee al eens iets samen. Moss lanceerde het in Roemenië geboren model persoonlijk toen ze haar in 2005 uitkoos voor een editie van de Franse Vogue, waarvoor de Britse schone gasthoofdredacteur was.

Ook Kate Moss zit niet stil sinds de breuk met haar drugsverslaafde ex. Volgens Britse media heeft het topmodel zich verloofd met Jamie Hince, de gitarist van de band The Kills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen