Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston op de cover scoort het best

Shownieuws

Lezers van celebritytijdschriften kunnen niet genoeg krijgen van Jennifer Aniston. Bladen met het gezicht van de actrice op de cover verkopen het best.

(Novum/AP) - Lezers van celebritytijdschriften kunnen niet genoeg krijgen van Jennifer Aniston. Bladen met het gezicht van de actrice op de cover verkopen het best, zo oordeelde het Amerikaanse zakenblad Forbes. Brad Pitt, de ex van Aniston, komt op de tweede plaats. In de toptien staan verder Scarlett Johansson, Angelina Jolie en Reese Witherspoon.

Forbes bekeek eerder dit jaar zes maanden lang de covers van bladen als People, Us Weekly, In Touch Weekly en Star. De zes uitgaven met de 38-jarige Aniston op de cover gingen samen meer dan vijf miljoen keer over de toonbank.

Hoewel Britney Spears in de zes maanden maar liefst achttien keer de cover sierde, staat de zangeres niet garant voor een goede verkoop. Ze komt niet in de toptien voor. Ook de veelbesproken sterren Lindsay Lohan en Jessica Simpson schitteren door afwezigheid op de lijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen