Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Timboektoe-acteur zingt titelsong

Shownieuws

Jeronimo van Ballegoijen zingt de titelsong van de jeugdfilm 'Timboektoe'. De acteur speelt ook een rol in de verfilming van het boek van Carry Slee.

Jeronimo van Ballegoijen zingt de titelsong van de jeugdfilm 'Timboektoe'. De acteur speelt ook een rol in de verfilming van het boek van Carry Slee. 'I could have loved you' is geproduceerd en opgenomen door de Nederlandse band Relax.

Bij het nummer is een videoclip opgenomen, die al te zien is op YouTube. De single ligt vanaf 19 september in de winkels.

De jonge acteur is dolblij met het nummer en met de filmrol. "Ik heb het op de set en in de studio ontzettend naar mijn zin gehad en vind het dan ook allemaal heel spannend", vertelt hij. "Ik wil al sinds mijn derde jaar acteur worden en nu het eindelijk allemaal in gang komt ben ik gewoon erg blij."

'Timboektoe' draait om Kars en Isa, wier ouders camping Timboektoe beginnen in Frankrijk . Het is even wennen voor de twee, maar al snel maken ze nieuwe vrienden. Als een gemene campingeigenaar probeert om Timboektoe kapot te maken, komen Isa en Kars in actie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen