Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderbescherming laat Britney met rust

Shownieuws

Voorlopig hoeft Britney Spears zich niet druk te maken om de kinderbescherming. De klachten die onlangs tegen haar werden ingediend, zijn ongegrond verklaard.

Voorlopig hoeft Britney Spears zich niet druk te maken om de kinderbescherming. De klachten die daar onlangs tegen haar werden ingediend, zijn inmiddels ongegrond verklaard. Dat werd dinsdag duidelijk tijdens een hoorzitting in de voogdijzaak tussen Spears en haar ex-man Kevin Federline, zo schrijft het Amerikaanse blad People.

Volgens de advocate van het 25-jarige feestbeest hebben de klachten geen juridische consequenties voor Spears. Wat de aard was van de klachten was en wie ze indiende, wilde de advocate niet zeggen.

Federline, die eind juli officieel van Spears scheidde, probeert al geruime tijd de volledige voogdij over hun twee zoontjes te bemachtigen. Momenteel deelt het voormalige echtpaar de voogdij. De rapper dagvaardde onlangs de assistente van zijn ex, haar voormalige bodyguard, manager en kindermeisje.

Ondertussen is Spears druk bezig met haar muzikale comeback. Verschillende nummers van haar nieuwe album, dat op 13 november verschijnt, lekten uit via het internet, waaronder de eerste single 'Gimme more'. Het nummer werd daarom vervroegd uitgebracht en is positief ontvangen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen