Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rivaliteit in zoektocht naar videomodel F.A.B.S.

Shownieuws

De opzet van 'F.A.B.S: Search for a videomodel' zorgt voor rivaliteit. Tien dames strijden om een plekje in de videoclip van een internationale artiest.

Rivaliteit in zoektocht naar videomodel F.A.B.S.

De opzet van het nieuwe programma 'F.A.B.S: Search for a videomodel' zorgt voor de nodige rivaliteit. In het programma strijden tien dames om een plekje in de videoclip van een internationale artiest.

"Ja, er was wel een hevige concurrentiestrijd," zegt deelneemster Minoux. "Het zijn tien dames die het allemaal ontzettend graag willen en met elkaar opgescheept zitten. Dan wordt het natuurlijk heftig."

In 'Search for a video model' gaat presentatrice Jorinde Moll op zoek naar een meisje dat beschikt over Face, Attitude, Body en Sex appeal, oftewel F.A.B.S. Uit een grote groep zijn tien deelneemsters gekozen die de competitie met elkaar moeten aangaan. Onder het toeziend oog van een kritische jury, bestaande uit styliste Danie Bles, videoclipregisseur Jelle Posthuma en kunstenaar Martin de Waal, moeten zij aantonen het ultieme videomodel te zijn.

Wie de grote artiest is die een plekje in zijn videoclip heeft aangeboden, wordt voor de deelneemsters en de tv-kijkers nog angstvallig geheim gehouden. Wel zijn de dames het er over eens dat het een van de groten der aarde moet zijn. Gehoopt wordt op iemand als 50 Cent of Justin Timberlake. "Natuurlijk hoop ik op een grote artiest", zegt de 21-jarige Abigail. "Je bereikt er gewoon weinig mee als je in een clip van Jantje Smit komt."

Jorinde Moll, bekend van programma's als Veronica's Lekkerste en De Grote Beurt, zou zelf niet meedoen aan het programma. "Daar ben ik veel te bescheiden voor. Ik heb die 'A' van Attitude echt nooit gehad."

F.A.B.S: Search for a video model' is vanaf donderdag te zien op Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen