Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beatles-film 'Help' op dvd

Shownieuws

'Help', een speelfilm van de Beatles, verschijnt op dvd. Op de schijfjes zijn een niet eerder vertoonde scène te zien, een documentaire, en enkele trailers.

'Help', een speelfilm van de Beatles, verschijnt op 29 oktober op dvd. Dat maakte Apple Corps, het productiebedrijf van de legendarische band, woensdag bekend. De film, die in 1965 in de bioscopen draaide, werd geregisseerd door Richard Lester. Hij maakte ook 'A hard days night', de eerste Beatles-film.

De film bevat bekende nummers, waaronder 'Help!', 'You're going to lose that girl' en 'Ticket to ride'. De doldwaze film werd speciaal voor de dvd-uitgave gerestaureerd. Op de twee schijfjes zijn een niet eerder vertoonde scène te zien, een documentaire, en enkele trailers van 'Help'.

In de film krijgt drummer Ringo Starr een speciale ring in zijn bezit. Als blijkt dat hij deze niet van zijn vinger kan verwijderen, wordt hij achtervolgd door leden van een religieuze sekte, een gestoorde wetenschapper en de Britse politie. Hij vlucht daarom met zijn bandmaten van Londen naar de Alpen en de Bahama's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen