Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse weer op podium

Shownieuws

Na een rits afgelaste shows, stond Amy Winehouse dinsdag eindelijk weer op het podium. De zangeres trad op tijdens het gala van de Mercury Prize in Londen.

Amy Winehouse weer op podium

(Novum/AP) - Na een rits afgelaste shows, stond Amy Winehouse dinsdag eindelijk weer op het podium. De zangeres trad op tijdens het gala van de Mercury Prize in Londen. Ze zong het nieuwe nummer 'Love is a losing game' en werd toegejuicht toen ze het podium besteeg.

De prestigieuze Nationwide Mercury Prize, die jaarlijks wordt uitgereikt voor het beste muziekalbum, ging echter aan haar neus voorbij. De award werd toebedeeld aan de dance-punkband de Klaxons. Andere genomineerden voor de prijs waren de Arctic Monkeys, Basquiat Strings en de Young Knives.

Vorige maand zegde de 23-jarige Winehouse al haar optredens in september af, waaronder een geplande verschijning bij de MTV Awards in Las Vegas. De artieste, die een megahit scoorde met 'Rehab', werd begin vorige maand in het ziekenhuis opgenomen. Ze had een overdosis aan drugs en drank gebruikt. Samen met haar man Blake Fielder-Civil bezocht ze korte tijd een ontwenningskliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen