Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shaquille O'Neal vraagt scheiding aan

Shownieuws

Shaquille O'Neal heeft een scheiding aangevraagd van zijn vrouw. In de scheidingspapieren stelt de basketballer dat er sprake is van een 'onherstelbare breuk'.

Shaquille O'Neal vraagt scheiding aan

(Novum/AP) - Shaquille O'Neal heeft een scheiding aangevraagd van zijn vrouw Shaunie. Het stel was bijna vijf jaar getrouwd. In de scheidingspapieren stelt de 35-jarige basketballer van Miami Heat dat tussen hem en Shaunie een 'onherstelbare breuk' is ontstaan. Bovendien beschuldigt hij zijn vrouw ervan dat ze te kwistig omspringt met zijn fortuin, meldt de Miami Herald.

Ook zou de voormalige geliefde van O'Neal haar bezittingen geheimhouden. O'Neal vraagt Shaunie om aan te geven tot welke fondsen, aandelen en obligaties zij toegang heeft. Ook wil hij weten hoe ze eraan is gekomen en hoeveel geld ze momenteel heeft.

Shaq en Shaunie voeden zes kinderen op. Ze kregen samen vier kinderen en beide echtelieden hadden al een kind voor ze op tweede kerstdag 2002 in het huwelijk traden. Shaquille zou er akkoord mee gaan als de kinderen bij Shaunie gaan wonen, als hij ze maar vaak genoeg kan zien.

De 2 meter 14 lange O'Neal verdient jaarlijks bijna vijftien miljoen euro bij zijn club Miami Heat. Hij zou ongeveer 73 miljoen euro bezitten. Het echtpaar woont in een villa die meer dan 23 miljoen euro waard is. Shaquille en Shaunie zijn onder huwelijkse voorwaarden getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen