Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tobey Maguire getrouwd op Hawaii

Shownieuws

Tobey Maguire is in het huwelijksbootje gestapt met Jennifer Meyer. De twee gaven elkaar maandag het jawoord tijdens een ceremonie op Hawaii, zo meldt People.

Tobey Maguire getrouwd op Hawaii

Tobey Maguire is in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Jennifer Meyer. De twee gaven elkaar maandag het jawoord tijdens een ceremonie in Kona, Hawaii. Een kleine groep familie en vrienden, onder wie Leonardo DiCaprio, was aanwezig op de bruiloft, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 32-jarige ster uit de 'Spider-Man'-films en de 30-jarige juwelenontwerpster leerden elkaar vier jaar geleden kennen. Ze hebben een dochtertje van negen maanden, Ruby. "Ze lijken erg op elkaar", vertelt een vriend van de bruid. "Ze zijn allebei op hun hoede bij mensen die ze niet goed kennen."

De moeder van Maguire slingerde enkele maanden geleden ongewild geruchten de wereld in over de seksuele geaardheid van haar zoon. In een interview met een Amerikaanse roddeljournaliste vertelde ze openhartig over de vriendschap van haar zoon met collega-acteur Leonardo DiCaprio.

De loslippige moeder van Tobey zette haar zoon en zijn maatje voor schut door te onthullen dat de twee vrienden samen in een bed sliepen en lintjes in hun haar droegen. "De meeste mannen met wie ze bevriend zijn, zijn homoseksueel", voegde Wendy daaraan toe. "Leo en Tobey zijn beiden zowel mannelijk als vrouwelijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen