Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman kreeg miskraam met Tom Cruise

Shownieuws

Nicole Kidman heeft onthuld dat ze een miskraam kreeg toen ze zwanger was van haar ex-man Tom Cruise. "Dat was erg traumatisch", vertelt ze in Vanity Fair.

Nicole Kidman kreeg miskraam met Tom Cruise

(Novum/AP) - Nicole Kidman heeft een miskraam gekregen toen ze zwanger was van haar ex-man Tom Cruise. "Vanaf het moment dat Tom en ik getrouwd waren, wilden we al kinderen", zei de 40-jarige actrice in het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. "We verloren een kindje tijdens de zwangerschap en dat was erg traumatisch."

Na de miskraam adopteerden Cruise en Kidman in 1993 dochter Isabella, die nu 14 jaar is. "Daar zit een ingewikkeld verhaal achter", zegt ze cryptisch. "Misschien wordt dat ooit nog eens verteld." Twee jaar later adopteerde het Hollywoodkoppel een tweede kind, zoon Connor, die nu 12 jaar is.

Kidman en Cruise zetten in 2001 na tien jaar een streep onder hun huwelijk. Toen de actrice twee jaar later een Oscar won voor haar rol in 'The hours', was ze een alleenstaande moeder. "Ik voelde me eenzaam", bekent ze. "Ik zat in een grote suite met mijn Oscar en ik dacht: ik heb nog steeds geen leven, wat is er mis met me? Dat was heel pijnlijk."

Twee jaar geleden ontmoette de rossige actrice de Australische countryzanger Keith Urban. "Ik denk dat we allebei eenzaam waren", bekent Kidman, die ook uit Australië afkomstig is. "We ontmoetten elkaar op een moment dat we ons allebei open durfden te stellen voor elkaar."

Vorig jaar stapten de twee in het huwelijksbootje. Vier maanden later checkte Urban in in een afkickkliniek. "Dat was een heel pijnlijke periode, maar het is ons gelukt om er doorheen te komen", vertelt ze.

Ze verlangt nu naar een kind van haar echtgenoot. "Ik denk dat het heel verdrietig zou zijn als ik geen kinderen zou kunnen krijgen. Keith weet dat ik er graag eentje wil en went langzaam aan het idee."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen