Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Fatima Moreira de Melo wilde gezin stichten

Shownieuws

Rob Short, de ex van Fatima Moreira de Melo, was klaar om een gezinnetje te stichten met de hockeyster. "Ze was alles voor me", vertelde hij in RTL Boulevard.

Rob Short, de Canadese ex-vriend van Fatima Moreira de Melo, was klaar om een gezinnetje te stichten met de hockeyster. "Ze was alles voor me", vertelde hij dinsdag in RTL Boulevard. "Hoewel ik gek ben op Canada, ben ik in Nederland komen wonen om met haar een gezin te stichten."

Fatima verliet Short voor de Rotterdamse tennisser Raemon Sluiter. Vorige maand zou de vonk tussen de twee zijn overgeslagen. Op dat moment woonde de hockeybabe nog samen met Short, met wie het pas sinds begin vorige maand uit is.

De 34-jarige hockeyer, die negen jaar een koppel vormde met de blondine en haar zelfs al ten huwelijk had gevraagd, zag de breuk totaal niet aankomen. "Het kwam als een schok", vertelde hij. "Maar nu ik weet hoe het zit, weet ik dat ik beter af ben zonder haar."

Short liet doorschemeren dat het nog helemaal niet uit was, toen Fatima iets met Sluiter aanknoopte. "Waarschijnlijk heeft ze het advies gehad om niet het hele verhaal te vertellen", zei hij. "Laat ik me dan maar bij haar versie aansluiten."

De 29-jarige Fatima Moreira de Melo speelt voor de Nederlandse hockeyploeg, maar is ook bekend als zangeres en sinds kort uit de reclames voor de Rabobank. Door de website mokkels.nl werd ze eerder dit jaar uitgeroepen tot Babe of the Year. Binnenkort gaat een documentaire over Fatima draaien in de bioscopen, 'Goud'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen