Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney mag kinderen bezoeken

Shownieuws

Britney Spears mag haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) om de dag onder toezicht een bezoekje brengen. Dat bepaalde een rechter woensdag.

(Novum/AP) - Britney Spears mag haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) om de dag onder toezicht een bezoekje brengen. Dat heeft een rechter woensdag bepaald. Maandag verloor de gevallen popprinses de gedeelde voogdij over haar kinderen. De jongens verblijven nu bij hun vader, Kevin Federline, die tijdelijk de volledige voogdij over hen kreeg toegewezen.

De 29-jarige Federline was woensdag bij de zitting aanwezig, maar zijn ex-vrouw niet. De voormalige geliefden, die sinds vorig jaar uit elkaar zijn, werd opgedragen om op 26 oktober weer voor de rechter te verschijnen.

Federline, die eind 2004 met Spears trouwde, werkt al maanden aan een zaak om de volledige voogdij over zijn kinderen te bemachtigen. Maandag lukte dit omdat zijn ex niet voldeed aan de voorwaarden die een rechter eerder had opgesteld. Zo kon de zangeres geen geldig rijbewijs laten zien en kwam ze niet opdagen bij een verplichte alcohol- en drugstest. Dinsdag kreeg Spears alsnog een tijdelijk rijbewijs toegewezen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen