Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Leeuw grote kanshebber Gouden Televizier-Ring

Shownieuws

De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring zijn bekendgemaakt. Paul de Leeuw is wederom één van de grote kanshebbers. Hij is twee keer genomineerd.

De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring zijn bekendgemaakt. Paul de Leeuw is wederom één van de grote kanshebbers. Dat meldt Shownieuws vandaag.

Tijdens het gala van de Gouden Televizier-Ring worden vier publieksprijzen uitgereikt. De Zilveren Televizier-Sterren gaan naar de tv-persoonlijkheden van het jaar. Wendy van Dijk, Yvonne Jaspers en Anita Witzier zijn de kanshebbers bij de vrouwen. Witzier werd al zes keer eerder genomineerd maar won de prijs voor beste televisievrouw nog nooit.

Bij de mannen is dit jaar opnieuw Paul de Leeuw genomineerd. Hij won de prijs vorig jaar, maar was niet aanwezig om deze in ontvangst te nemen. Misschien is dat dit jaar wel het geval aangezien zijn programma Mooi! weer de Leeuw genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring, de meest prestigieuze prijs van het gala. Deze prijs gaat naar het beste televisieprogramma van het jaar. In deze categorie neemt Mooi! weer de Leeuw het op tegen de soap Gooische vrouwen en infotainment programma De wereld draait door.

De club van Sinterklaas, Het huis Anubis en Klokhuis zijn de genomineerden voor De Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma.

De 42e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala wordt gepresenteerd door Frits Sissing en Nelleke van Krogt. Het evenement wordt op vrijdag 26 oktober live uitgezonden vanuit het Koninklijk Theater Carré.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen