Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja Jess wil dromen van kids op tv brengen

Shownieuws

Tanja Jess wil een programma presenteren dat in lijn ligt met de activiteiten van stichting Dream4kids. Jess is ambassadrice van deze organisatie.

Tanja Jess wil een programma presenteren dat in lijn ligt met de activiteiten van stichting Dream4kids. Deze organisatie, waarvan ze ambassadrice is, probeert de dromen te realiseren van kinderen die een ingrijpende ervaring achter de rug hebben.

De 40-jarige blondine is mede verantwoordelijk voor het idee voor het programma. Dat wil ze met een kind presenteren. De show bevindt zich nog in de productiefase en is nog niet aan een zender verkocht. "We hebben een pilot gedraaid en die opnames zijn klaar," vertelt Tanja.

De presentatrice is hoogzwanger. Ze verwacht haar tweede kind met Charly Luske. Het stel heeft al een 4-jarig zoontje, Billy. "Ik zit nu met de bevalling en de boel stagneert dan natuurlijk wel", vertelt ze. "We moeten even kijken hoe snel het herstel straks gaat en hoe snel ik het gevoel heb van: ik kan er weer tegenaan."

De 29-jarige Luske is op dit moment te zien in de Duitse versie van de Queen-musical 'We will rock you', waarin hij de hoofdrol vertolkt. Hij staat tot eind maart onder contract staat en onderhandelt over een verlenging van een halfjaar. Die wil hij alleen doen als hem genoeg tijd wordt gegund voor zijn tweede zoon, die over vijf weken geboren moet worden. "Ik wil niet het eerste halfjaar van mijn tweede kind missen."

Charly en Tanja zijn van plan volgend jaar te trouwen. Tanja maakt het, op de gebruikelijke 'pijntjes en dingetjes' na, erg goed. Charly: "Je kunt het een stuk slechter treffen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen