Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Emile Ratelband heeft zo z'n eigen irritante BN'ers

Shownieuws

Emile Ratelband heeft een topdrie samengesteld van BN'ers die hij irritant vindt. De positiviteitsgoeroe vindt vooral Ayaan Hirsi Ali en Wouter Bos vervelend.

Emile Ratelband heeft een topdrie samengesteld van BN'ers die hij irritant vindt. De positiviteitsgoeroe prijkt zelf bovenaan de jaarlijkse lijst met irritante Nederlanders van het weekblad Nieuwe Revu. "Mensen irriteren mij niet zo snel", vertelt Ratelband aan website Sterrenstek. "Maar er zijn natuurlijk altijd mensen waar ik stekelig van word."

Op de derde plaats in de lijst met meest irritante Nederlanders volgens Emile staat Frits Barend. "Ik word bijna onpasselijk als ik hem zie met die uitgestreken kop. Typisch zo'n grachtengordelgevalletje die denkt altijd alles beter te weten."

Van Wouter Bos moet Ratelband ook niet veel hebben. "Hij heeft altijd geroepen dat hij er nooit voor zal zwichten om een stropdas te dragen en nu hij eenmaal minister is, is hij alsnog gezwicht. Geef gewoon toe dat je een carrièrediplomaat bent die uiteindelijk gaat voor het grote geld."

Ayaan Hirsi Ali komt bij Ratelband met stip op de eerste plaats binnen in zijn topdrie. "Met name omdat zij met zo weinig respect spreekt over haar ex-geloofsgenoten. Daar komt bij dat die mevrouw ons zo'n twee miljoen euro per jaar gaat kosten. Daarmee houdt ze in ieder geval minimaal 95 van die beveiligingsbavianen aan het werk. Daar kan ik me zo kwaad over maken. Als je dingen roept moet je daar zelf maar de consequenties van dragen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen