Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen bemachtigt filmrol

Shownieuws

Lily Allen heeft een rol bemachtigd in een filmparodie op het boek 'Pride and prejudice' van Jane Austen. De opnamen beginnen in het voorjaar, zo meldt de BBC.

Lily Allen heeft een rol bemachtigd in een filmparodie op 'Pride and prejudice' van Jane Austen. De brutale Britse zangeres geeft gestalte aan Lydia Bennett. De opnamen beginnen in het voorjaar, meldt de BBC.

Het is niet de eerste keer dat Allen op het witte doek te zien is. Negen jaar geleden had ze een rolletje in de film 'Elizabeth', die werd geproduceerd door haar moeder Alison. De 22-jarige zangeres is niet de enige in haar familie die op het witte doek te zien is. Ook haar vader Keith en broerlief Alfie zijn werkzaam als acteur.

Het is nog onbekend wie de hoofdrollen van Lizzie Bennett en Mr. Darcy spelen in de nog naamloze parodie op het boek 'Pride and prejudice'. Wel is bekendgemaakt dat Russell Brand de rol speelt van George Wickham, de geliefde van het personage van Lily. De Britse komiek Stephen Fry speelt haar vader Mr. Bennett, terwijl de Amerikaanse actrice Carrie Fisher haar moeder vertolkt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen