Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henkjan Smits acht jonge Popstar kansloos

Shownieuws

Henkjan Smits is niet enthousiast over de deelname van de 11-jarige Sherilyn aan 'So you wannabe a popstar'. "Nu al een carrière is volkomen kansloos."

Henkjan Smits is niet echt enthousiast over de deelname van de 11-jarige Sherilyn Lekatompessy aan 'So you wannabe a popstar'. "Leuk dat ze meedoet, maar nu al een carrière is volkomen kansloos", zegt hij op de website zappen.blog.nl.

De 45-jarige Smits doelt daarmee op het feit dat kindsterren van de Arbeidsinspectie maar een aantal keer per jaar mogen optreden. Als Sherilyn in de tien liveshows heeft opgetreden, zijn er waarschijnlijk na de finale maar weinig mogelijkheden om op te treden of om een plaat op te nemen.

Het jurylid van de talentenjacht van SBS 6 vindt wel dat het meisje, dat over twee weken 12 wordt, talent heeft. "Dit meisje is hartstikke goed en moet zich verder ontwikkelen", zegt hij. "Het is fijn om in een vroeg stadium dit talent te ontdekken, dan kun je haar in de gaten houden en kijken wat er gebeurt. Om met haar aan de slag te gaan als ze een leeftijd heeft bereikt waarop je meer mogelijkheden hebt."

Vanaf vrijdag gaan de liveshows van 'So you wannabe a popstar' van start, waarin tien overgebleven kandidaten tegen elkaar strijden voor de hoofdprijs, een platencontract. De wekelijkse shows worden gepresenteerd door Nance en Gerard Joling, die ook bij de vorige editie van het programma van de partij waren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen