Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bom ontploft bij theater van Sopranos-acteur

Shownieuws

Voor de deur van het theater van Sopranos-acteur Michael Imperioli is maandagnacht een bom ontploft. Volgens de politie is niemand gewond geraakt.

(Novum/AP) - Voor de deur van het theater van Sopranos-acteur Michael Imperioli is maandagnacht een bom ontploft. Volgens de politie is niemand gewond geraakt bij de explosie, maar raakte wel een busje beschadigd. Het is nog onduidelijk of het incident verband houdt met de aanwezigheid van Studio Dante.

De bewoners van de appartementen boven het theater in Manhattan zijn geëvacueerd, nadat de bom rond 01.00 uur 's nachts afging. De politie onderzoekt momenteel om wat voor explosief het gaat en hoe het voor de deur van het theater terecht is gekomen.

De 41-jarige Imperioli speelde in de tv-serie The Sopranos Christopher Moltisanti, de neef van maffiabaas Tony Soprano. De maffiaserie kwam in juni na zes seizoenen ten einde. Studio Dante is volgens de website van het bedrijf opgezet door Imperioli en zijn vrouw Victoria om een podium te bieden voor progressieve toneelstukken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen