Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Clarkson op herkansing met tournee

Shownieuws

Kelly Clarkson heeft een nieuwe tournee aangekondigd, nadat ze er eerder een moest afzeggen wegens tegenvallende kaartverkoop. De toer begint op 14 oktober.

Kelly Clarkson op herkansing met tournee

(Novum/AP) - Kelly Clarkson heeft een nieuwe tournee aangekondigd, nadat ze eerder een toer moest afzeggen wegens tegenvallende kaartverkoop. De 25-zangeres wil dit najaar 24 keer optreden in verschillende Amerikaanse steden.

De tournee begint op 14 oktober in New York en eindigt op 4 december in Nashville, Tennessee. "Ik heb zo veel zin om met jullie te gaan rocken", zegt Kelly in een verklaring. "We gaan de daken van de theaters spelen."

Clarkson heeft een moeilijke zomer achter de rug. Zo brak de zangeres met haar manager Jeff Kwatinetz na een meningsverschil over het nieuwe studioalbum van de zangeres, dat een soberder geluid heeft dan de twee voorgangers.

Kelly Clarkson won in 2002 de jacht naar nieuw zangtalent in het programma American Idol. Ze werd wereldwijd bekend met nummers als 'Miss independent', 'Since u been gone' en 'Never again'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen