Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Howard K. Stern klaagt auteur onthullend boek aan

Shownieuws

Howard K. Stern heeft de schrijver van een boek over de dood van Anna Nicole Smith aangeklaagd. Hij eist ruim 42 miljoen euro van journalist Rita Cosby.

(Novum/AP) - Howard K. Stern heeft de schrijver van een boek over de dood van Anna Nicole Smith aangeklaagd. De voormalige advocaat en geliefde van de blondine eist ruim 42 miljoen euro van journalist Rita Cosby, die in haar boek beweert dat Stern en Larry Birkhead seks hebben gehad. Anna Nicole en een vriendin zouden het stel hebben betrapt met de broek op de enkels.

In 'Blonde ambition: the untold story behind Anna Nicole Smith's death' onthult Cosby ook dat de twee ex-geliefden van Smith na haar overlijden hebben samengewerkt om zo veel mogelijk aan haar dood te verdienen.

In de aanklacht, die dinsdag werd ingediend in New York en 65 pagina's telt, stelt Stern dat hij door Cosby valselijk beschuldigd wordt van onder meer illegaal obsceen gedrag, homoseksualiteit, bezit en gebruik van cocaïne, samenzwering tot moord en ontvoering voor losgeld.

Volgens de advocaat van Stern heeft Cosby in haar boek, dat sinds vorige maand verkrijgbaar is, 'een bewust besluit genomen om de persoonlijke en professionele reputatie van Stern om zeep te helpen om er zelf beter van te worden'. Ze zou nooit contact hebben gezocht met Stern om de beschuldigingen aan zijn adres te verifiëren.

Volgens de advocaat van Larry Birkhead duurt het niet lang tot hij ook een aanklacht indient tegen de auteur van het boek. Birkhead, de vader van het inmiddels 1 jaar oude dochtertje van Smith, heeft gezegd dat hij na de dood van de blondine wel enkele malen met Cosby heeft gesproken. Hij ontkent ten stelligste dat hij ooit een seksuele relatie met Stern heeft aangeknoopt.

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn, aan een overdosis medicijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen